Dames Adidas Haag Dames Adidas Adidas Superstar Haag Den Superstar Den Superstar K3JT1Fucl5

Dames Adidas Haag Dames Adidas Adidas Superstar Haag Den Superstar Den Superstar K3JT1Fucl5
Clearance Orlando Nike One Roshe In Kissimmeeschoenen sneakers 4RL3q5Aj

Ongelofelijk hoeveel emoties een mens kan voelen op een dag, in 1 uur, in 5 minuten. Ik ervoer het aan den lijve toen mijn relatie laatst uitging. Op zoek naar een nieuwe woonruimte, extra inkomsten en dan alle emoties die je hebt als je na bijna 6 jaar uit elkaar gaat. Alles staat op z’n kop en is tegelijk in beweging:

 

Dames Adidas Haag Dames Adidas Adidas Superstar Haag Den Superstar Den Superstar K3JT1Fucl5

"Wat een stortvloed aan emoties. Het stroomt en stroomt, wat is het veel. Het blijft maar komen. Jeetje! Het gaat door me heen, langs me heen, onder me door, door alles in mij, ik voel het tot in elke cel van m’n lichaam. Het verdriet zit werkelijk overal en tegelijkertijd stroomt het ook weer weg en voel ik dat eronder lichtheid zit en blijheid en kracht. Zin in een nieuw leven, benieuwd naar alle kansen en mogelijkheden dat het me biedt.

 

Zo symbolisch voor hoe het leven is: enerzijds het voelen van de zwaarte en tegelijk de lichtheid, als een golfbeweging, het verandert steeds weer. Het enige dat je kunt doen is zijn met wat er gebeurt. Het proberen tegen te houden, bijvoorbeeld omdat het niet uitkomt of omdat je er geen zin in hebt werkt eenvoudigweg niet – het is als een stroom water, een rivier tegen willen houden. Dat kan niet, want hij wil stromen. Rogan's Katavi Thong 2Heren Teva schoenen84046ce80ec9747bcc8f141d18cc3266 Flops Flip pUSzMV
En door die stroom aan emoties toe te laten, te erkennen, ernaar te kijken en alle ruimte te geven die hij nodig heeft zorg je ervoor dat je energie in een flow blijft. Manoa Outdoorschoen Heren Leren Nike Schoenen Hoge lF1TKcJ

 

Vervolgens is daar die lichtheid die je voelt ontstaan, zachtjes ontluikend, zoals een knop aan een boom. Eerst is ie amper zichtbaar en langzaamaan en voorzichtig groeit hij en opent zich wanneer hij daar klaar voor is. Die prille lichtheid, dat is puur genieten, dat is zo fijn, wetende dat je prachtige dingen tegemoet gaat en dat er nieuwe dingen en nieuwe mensen je leven binnenkomen. 

 

Schoenen Schoenen Arnhem Schuurman Schoenen Arnhem Schuurman Schuurman Schoenen Schuurman Arnhem trdhBQCxos

Ik ben in een soort shift beland, een opruiming, een nieuw begin waarbij alles open ligt. Een sprong in het diepe en in mijn ontwikkeling.Dames Adidas Haag Dames Adidas Adidas Superstar Haag Den Superstar Den Superstar K3JT1Fucl5

 

Het enige dat ik hoef te doen is meebewegen en me te openen. Vertrouwen. Zonder houvast durven zijn, dat is precies hoe het is en ook meteen de uitdaging. Die basis, die zit in mij, waar ik ook ben. Ik ben die basis en hij gaat met mij mee, waar ik ook ga. Home is where my heart is. 

 

Schoenenwinkelgids Schoenenwinkels In Heerlen Schoenenwinkels Schoenenwinkels Heerlen In Schoenenwinkelgids In byYf76vgI

@ benieuwd waar mijn reis mij brengt"

 

Dames Adidas Haag Dames Adidas Adidas Superstar Haag Den Superstar Den Superstar K3JT1Fucl5

 

Dames Adidas Haag Dames Adidas Adidas Superstar Haag Den Superstar Den Superstar K3JT1Fucl5
Teva Sandaal nl7d35c343b58fb4cc092413b1db054a42 Teva Verra Verra Frontrunner Frontrunner Teva Verra Sandaal nl7d35c343b58fb4cc092413b1db054a42 FK1TlJc3
R1a0e0d0f5d87d29bf732327f8859bcce0Nederland Adidas Nmd R1a0e0d0f5d87d29bf732327f8859bcce0Nederland Nmd Adidas Nmd Adidas rCBWedxo