Maat 10 nl Advantage Clean Witte Adidas Frontrunner 5 Y6bgyf7

Maat 10 nl Advantage Clean Witte Adidas Frontrunner 5 Y6bgyf7
Rieker Rieker Blauw Nwv0mo8n Comfortabele Sandalen Sandalen Blauw Blauw Rieker Nwv0mo8n Sandalen Comfortabele 3Aj5qS4LcR

Ongelofelijk hoeveel emoties een mens kan voelen op een dag, in 1 uur, in 5 minuten. Ik ervoer het aan den lijve toen mijn relatie laatst uitging. Op zoek naar een nieuwe woonruimte, extra inkomsten en dan alle emoties die je hebt als je na bijna 6 jaar uit elkaar gaat. Alles staat op z’n kop en is tegelijk in beweging:

 

Maat 10 nl Advantage Clean Witte Adidas Frontrunner 5 Y6bgyf7

"Wat een stortvloed aan emoties. Het stroomt en stroomt, wat is het veel. Het blijft maar komen. Jeetje! Het gaat door me heen, langs me heen, onder me door, door alles in mij, ik voel het tot in elke cel van m’n lichaam. Het verdriet zit werkelijk overal en tegelijkertijd stroomt het ook weer weg en voel ik dat eronder lichtheid zit en blijheid en kracht. Zin in een nieuw leven, benieuwd naar alle kansen en mogelijkheden dat het me biedt.

 

Zo symbolisch voor hoe het leven is: enerzijds het voelen van de zwaarte en tegelijk de lichtheid, als een golfbeweging, het verandert steeds weer. Het enige dat je kunt doen is zijn met wat er gebeurt. Het proberen tegen te houden, bijvoorbeeld omdat het niet uitkomt of omdat je er geen zin in hebt werkt eenvoudigweg niet – het is als een stroom water, een rivier tegen willen houden. Dat kan niet, want hij wil stromen. jeansnike shorts873 Classic84046ce80ec9747bcc8f141d18cc3266 700 Met Cortez Nike rCQdhts
En door die stroom aan emoties toe te laten, te erkennen, ernaar te kijken en alle ruimte te geven die hij nodig heeft zorg je ervoor dat je energie in een flow blijft. Air Online Outdoor Jordan 6 Retro Goedkoop Nike Jongens Lq3RjSc4A5

 

Vervolgens is daar die lichtheid die je voelt ontstaan, zachtjes ontluikend, zoals een knop aan een boom. Eerst is ie amper zichtbaar en langzaamaan en voorzichtig groeit hij en opent zich wanneer hij daar klaar voor is. Die prille lichtheid, dat is puur genieten, dat is zo fijn, wetende dat je prachtige dingen tegemoet gaat en dat er nieuwe dingen en nieuwe mensen je leven binnenkomen. 

 

Cementschwarzgrau Zalando Dtxqrshcb Outdoorsandalen Rieker Nl 8vwmnN0O

Ik ben in een soort shift beland, een opruiming, een nieuw begin waarbij alles open ligt. Een sprong in het diepe en in mijn ontwikkeling.Maat 10 nl Advantage Clean Witte Adidas Frontrunner 5 Y6bgyf7

 

Het enige dat ik hoef te doen is meebewegen en me te openen. Vertrouwen. Zonder houvast durven zijn, dat is precies hoe het is en ook meteen de uitdaging. Die basis, die zit in mij, waar ik ook ben. Ik ben die basis en hij gaat met mij mee, waar ik ook ga. Home is where my heart is. 

 

Adidas Ax2r »terrex Cp K« Outdoorschoenen Performance Makkelijk lFKuT1cJ3

@ benieuwd waar mijn reis mij brengt"

 

Maat 10 nl Advantage Clean Witte Adidas Frontrunner 5 Y6bgyf7

 

Maat 10 nl Advantage Clean Witte Adidas Frontrunner 5 Y6bgyf7
Loten Koop Nike Lichten Van Schoenen Goedkope rCBExoeWQd
Ontdek Kwaliteit Voor Glas Van Hoge De Fabrikant Schoen MVpLqSGUz