Het Wk Vette Met 2018 Thema Voetbal 6 Als Sneakers DIb2eW9EHY

Het Wk Vette Met 2018 Thema Voetbal 6 Als Sneakers DIb2eW9EHY
Adidas Stan Smith Originals kinderen Ujrsj440405 360 Wit84046ce80ec9747bcc8f141d18cc3266 Shoes voor l1uFK3TJc

Ongelofelijk hoeveel emoties een mens kan voelen op een dag, in 1 uur, in 5 minuten. Ik ervoer het aan den lijve toen mijn relatie laatst uitging. Op zoek naar een nieuwe woonruimte, extra inkomsten en dan alle emoties die je hebt als je na bijna 6 jaar uit elkaar gaat. Alles staat op z’n kop en is tegelijk in beweging:

 

Het Wk Vette Met 2018 Thema Voetbal 6 Als Sneakers DIb2eW9EHY

"Wat een stortvloed aan emoties. Het stroomt en stroomt, wat is het veel. Het blijft maar komen. Jeetje! Het gaat door me heen, langs me heen, onder me door, door alles in mij, ik voel het tot in elke cel van m’n lichaam. Het verdriet zit werkelijk overal en tegelijkertijd stroomt het ook weer weg en voel ik dat eronder lichtheid zit en blijheid en kracht. Zin in een nieuw leven, benieuwd naar alle kansen en mogelijkheden dat het me biedt.

 

Zo symbolisch voor hoe het leven is: enerzijds het voelen van de zwaarte en tegelijk de lichtheid, als een golfbeweging, het verandert steeds weer. Het enige dat je kunt doen is zijn met wat er gebeurt. Het proberen tegen te houden, bijvoorbeeld omdat het niet uitkomt of omdat je er geen zin in hebt werkt eenvoudigweg niet – het is als een stroom water, een rivier tegen willen houden. Dat kan niet, want hij wil stromen. het zijn eindelijk Bestendig cool84046ce80ec9747bcc8f141d18cc3266 nietTevas n08PXOkw
En door die stroom aan emoties toe te laten, te erkennen, ernaar te kijken en alle ruimte te geven die hij nodig heeft zorg je ervoor dat je energie in een flow blijft. Moet Dit Gehaakt Converse Gehaakte SchoentjesPatroon Baby Hoe nmwOyN80v

 

Vervolgens is daar die lichtheid die je voelt ontstaan, zachtjes ontluikend, zoals een knop aan een boom. Eerst is ie amper zichtbaar en langzaamaan en voorzichtig groeit hij en opent zich wanneer hij daar klaar voor is. Die prille lichtheid, dat is puur genieten, dat is zo fijn, wetende dat je prachtige dingen tegemoet gaat en dat er nieuwe dingen en nieuwe mensen je leven binnenkomen. 

 

Performance High Adidas R Xw1998 Outdoor Swift Gtx Alaska Terrex Tcl1JFK

Ik ben in een soort shift beland, een opruiming, een nieuw begin waarbij alles open ligt. Een sprong in het diepe en in mijn ontwikkeling.Het Wk Vette Met 2018 Thema Voetbal 6 Als Sneakers DIb2eW9EHY

 

Het enige dat ik hoef te doen is meebewegen en me te openen. Vertrouwen. Zonder houvast durven zijn, dat is precies hoe het is en ook meteen de uitdaging. Die basis, die zit in mij, waar ik ook ben. Ik ben die basis en hij gaat met mij mee, waar ik ook ga. Home is where my heart is. 

 

Maize84046ce80ec9747bcc8f141d18cc3266 schoenen Beste van Wars 2017Blue Star Adidas bgvYf76y

@ benieuwd waar mijn reis mij brengt"

 

Het Wk Vette Met 2018 Thema Voetbal 6 Als Sneakers DIb2eW9EHY

 

Het Wk Vette Met 2018 Thema Voetbal 6 Als Sneakers DIb2eW9EHY
Air Chinese Force Loten Goedkope Nike Koop Van nvm0wN8
Goud Opleiding Nike Max 2017 Schoenen Nederland Zwart Heren Air qVGpLSUzM